member of the parosha group

De Green Clipper Compact, Klein Van Formaat, Groot In Resultaat

Alweer 3 jaar geleden terug heeft de Parosha Group de Green Clipper producten overgenomen en gewerkt aan de producten en organisatie. Na 3 jaar doorontwikkeling aan de Green Clipper producten zijn wij druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuw Green Clipper product. De Green Clipper Compact.

Er was vraag uit de markt voor een nog compactere machine, dan de toch al compacte Green Clipper Sport. Vanuit deze vraag zijn wij begonnen met de ontwikkeling van deze nieuwe Green Clipper. Gebaseerd op de huidige technieken van de Green Clipper producten en met als uitgangspunt hetzelfde perfecte maai resultaat & lage bedrijfskosten. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de Green Clipper Compact.

De Green Clipper Compact zal een werkbreedte omvatten van 2 meter en is te combineren met de compacte tractoren. Perfect voor de kleinere te onderhouden grasvelden. Ideaal voor gemeenten, hoveniers, loonwerkers en sportverenigingen.

Inmiddels is de engineering fase voorbij en verwachten wij begin volgend jaar met de fabricage van de Green Clipper Compact te beginnen. De Green Clipper Compact zal gepresenteerd worden op de “De Groene Sector Vakbeurs” op 7, 8 en 9 januari 2014 te Hardenberg.

Zie ook ons artikel op Fieldmanager en Mechaman.

Deel het:Share on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someone