member of the parosha group

Green Clipper Compact Aanwezig Op Demodag Sportvelden 2014

Op donderdag 17 april 2014 zal de Green Clipper Compact aanwezig zijn op de Demodag Sportvelden 2014 te Schijndel. De Demodag Sportvelden is een jaarlijks terugkerend evenement m.b.t. het onderhoud tot aan het beheer van sportvelden.

Voets Tractoren en Werktuigen B.V. zal hier de Green Clipper Compact demonstreren. De Green Clipper Compact is de nieuwste machine uit de Green Clipper familie.
De Green Clipper Compact is speciaal door Mowing Solutions ontwikkeld voor de compacte tractoren. Perfect voor de kleinere te onderhouden grasvelden. Ideaal voor sportverenigingen.

Het maaigedeelte bestaat uit twee volledig onafhankelijk maaidekken van één meter breed die voor de tractor in de hefinrichting hangen.

De benodigde energie voor de elektromotoren wordt geleverd door een compacte generator (15 kW) welke aan de achterzijde van de tractor wordt bevestigd.

Op vlak terrein kan met de Green Clipper Compact hoge werksnelheden worden behaald zonder dat dit het maaibeeld nadelig beïnvloed.

Het maaisel wordt gelijkmatig verdeeld, ook onder zeer natte omstandigheden. Hierdoor is de Green Clipper Compact, net als de andere machines in de Green Clipper familie, bijna onafhankelijk van weersomstandigheden inzetbaar.

Door de solide constructie en een minimum aan bewegende delen vereist de Green Clipper Compact weinig onderhoud. Daarnaast zijn alle onderdelen uitwisselbaar met de Green Clipper Sport.

Voor meer informatie over de Demodag Sportvelden 2014 zie de website: www.demodagsportvelden.nl

Deel het:Share on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someone