Green Clipper – Mowing Solutions

Green Clipper Compact Wallpaper

Green Clipper Compact

Green Clipper Compact

Klein van formaat, groots in resultaat

De Green Clipper Compact is een voor de tractor gemonteerde cirkelmaaier, speciaal ontworpen voor compacte tractoren. Ideaal voor het onderhouden van kleinere grasvelden, deze machine is perfect geschikt voor gemeentes, hoveniers, loonwerkers en sportverenigingen.

Dankzij de solide constructie en het minimale aantal bewegende onderdelen vergt de Green Clipper Compact weinig onderhoud. Bovendien zijn alle onderdelen uitwisselbaar met de Green Clipper Sport.

Volledig onafhankelijke maaidekken

Met twee volledig onafhankelijke maaidekken van één meter breed, die voor de tractor in de hefinrichting hangen, levert de Green Clipper Compact uitstekende prestaties. De maaihoogte is eenvoudig aan te passen met een mechanische hoogteverstelling (onderlegringen).

Generator makkelijk loskoppelen

De benodigde energie voor de elektromotoren wordt geleverd door een flexibele, compacte en hoogrendementsaangedreven generator, die aan de achterzijde van de tractor wordt bevestigd. Deze generator is gemakkelijk los te koppelen.

Uitstekende prestaties

Op vlak terrein behaalt de Green Clipper Compact hoge werksnelheden zonder het maaibeeld nadelig te beïnvloeden. Het hoge toerental van de messen zorgt voor een uitstekende snede. Zelfs onder zeer natte omstandigheden verdeelt de machine het maaisel gelijkmatig. Hierdoor is de Green Clipper Compact, net als andere machines in de Green Clipper familie, bijna onafhankelijk van weersomstandigheden inzetbaar.

Machine specificaties

Onze machines

Bij Green Clipper, onze elektrische aangedreven grasmaaier voor graszodenkwekers en sportvelden, hebben we altijd een ruime voorraad.

Dit betekent dat we altijd de juiste maaier voor u hebben.

Green Clipper Compact

Werkbreedte - 2 m

Green Clipper Sport

Werkbreedte - 4,1 m

Green Clipper Sport ++

Werkbreedte - 7,5 m

Green Clipper Sport XL

Werkbreedte - 10 m

Green Clipper 3

Werkbreedte - 6 m

Green Clipper 5

Werkbreedte - 10,1 m

Neem contact op voor meer informatie

Mowing Solutions

Hoofdkantoor

Heeft u vragen over de Green Clipper, wilt u een offerte aanvragen, of bent u geïnteresseerd in het bestellen van onderdelen? Neemt u dan via het contactformulier contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contactformulier

Neem contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=